Részletes információ szolgáltatásainkról

Klubunk rengeteg szolgáltatást kínál, igyekeztünk a lehető legrészletesebben bemutatni mindegyiket ezen az oldalon.
Ha esetleg valamire nem kaptál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot ITT, segítünk!

Csatlakozás pozícióval csoportos játékhoz

Pozíció: egy részekre osztott lottószelvény legkisebb megvásárolható egysége. Egy Pozíció az ötös-, hatos- és skandináv lottó esetén a szelvény 1/100-ad része, Eurojackpot esetén 1/253-ad része.

Amennyiben egy játék elindítója engedélyezte a pozícióval csatlakozást a csoporthoz, akkor azt pozíció(k) megvásárlásával is megteheted. Egy Pozíció ára 9 Ft. Így a lehető legkisebb ráfordítással is elérheted, hogy akár több milliós nyereményért tudsz játszani.

Csatlakozás szelvénnyel csoportos játékhoz

Legalább Player csomag megvásárlása esetén, a bizonyára általad is jól ismert módon, szelvény(ek) megvásárlásával is tudsz csatlakozni egy-egy csoportos játékhoz. A szelvényeket a mindenkor érvényes Szerencsejáték Zrt. által meghatározott aktuális árakon tudod megvásárolni. Jelenleg az ötös-, hatos- és skandináv lottó esetén ez 300 Ft, az Eurojackpot esetén 760 Ft.

Részvételi lehetőség a Klublottón

Klublottó: egy speciális, mind a négy játéktípus (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv Lottó, Eurojackpot) minden játékán garantáltan induló SzerencseKlub által kezdeményezett Csoportos Játék. A Klub minden héten 100 Klubtagonként megjátszik egy-egy szelvényt a fenti négy játéktípusban, minden hónap utolsó játékain (Grande Klublottó) pedig 100 tagonként 5-5 szelvény megjátszására kerül sor.

Részvétel feltételei: A Klublottó játékaiban való részvétel minden Klubtag számára INGYENES, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. A szerencseklub.hu weboldalon történő bejelentkezést követően játéktípusonként egy kattintással tudsz regisztrálni a játékok számsorsolását megelőző nap 23:59-ig. Minden játékra külön regisztráció szükséges. Regisztráció hiányában az adott játékban elért nyereményből nem részesülsz.

A nyeremény felosztása: egy adott Klublottó Csoport egy tagjának nyereménye = Klublottó Egységérték x a Klubtag érvényben lévő Klublottó Szorzószáma.

Klublottó Egységérték: ∑ Nyeremény / ∑ Csoporttagok Klublottó Szorzószáma

Klublottó Szorzószám: az aktuális hónapra megfizetett tagsági díj típusától függően, Player(1), Bronze(1), Silver(2) vagy Gold(3).

A SzerencseKlub minden Csoportos Játékhoz, így a Klublottó játékokhoz is egy polgári jogi társaságot, ún. Konzorciumot hoz létre. A Konzorcium olyan polgári jogi társaság, melyet a tagjai egy Csoportos Játék együtt történő megjátszására, a nyeremény felosztásának és a játék egyéb körülményeinek szabályozása céljából hoznak létre, és amelyre a polgári jogi társaság szabályai érvényesek.

Heti 1 csoportos játék indítási lehetőség

Csoportos Játék: a szerencseklub.hu weboldalon a Klubtagok, illetve SzerencseKlub által indítható, kettő vagy több Felhasználó együttes részvételével megjátszott lottójáték.

Típusai:
a) Szelvényes játék: kizárólag szelvény(ek) megvásárlásával lehet csatlakozni a csoportos játékhoz. Kizárólag Klubtagok részére elérhető.
b) Vegyes játék: szelvény(ek) és Pozíció(k) megvásárlásával egyaránt van lehetőség csatlakozni a csoportos játékhoz. Minden Felhasználó részére elérhető.

Az általad kiválasztott játéktípusban (ötös-, hatos-, skandináv lottó vagy Eurojackpot), speciális kombinációval – lottókulcsokkal - vagy anélkül, meghatározott szelvényszámmal tudsz lottójátékot indítani a szükséges összes lottószelvény vagy Pozíció egy részének megvásárlásával. A Pozícióról ide kattintva tudhatsz meg többet.

A fennmaradó szelvények és/vagy Pozíciók tetszőleges része bármely Klubtag által szabadon megvásárolható, a tagsági jogviszonnyal nem rendelkező Felhasználók (Free csomag) pedig kizárólag Pozíciók vásárlásával csatlakozhatnak a játékhoz.

A legalább 1 szelvényt vagy Pozíciót megvásárló Felhasználók lesznek az adott játékra megalakuló Csoport tagjai. A vásárlás fedezetét a SzerencseKlub az Egyenlegek terhére zárolja, és amennyiben a megadott határidőig az indított játékhoz szükséges valamennyi szelvény/Pozíció gazdára talál, a Csoportos Játék létrejön, és a zárolt összegek az Egyenlegekből levonásra kerülnek. Amennyiben a megadott határidőig a Csoportos Játékhoz szükséges összes szelvény/Pozíció nem kerül maradéktalanul megvásárlásra, a Csoportos Játék meghiúsul és a zárolt összegek feloldásra kerülnek.

Csoportos Játék elindulása esetén a SzerencseKlub szavatol azért, hogy az adott játék valamennyi szükséges szelvényét megfelelő időben ténylegesen játékba küldi.

A SzerencseKlub minden Csoportos Játékhoz egy polgári jogi társaságot, ún. Konzorciumot hoz létre. A Konzorcium olyan polgári jogi társaság, melyet a tagjai egy Csoportos Játék együtt történő megjátszására, a nyeremény felosztásának és a játék egyéb körülményeinek szabályozása céljából hoznak létre, és amelyre a polgári jogi társaság szabályai érvényesek.

A Csoportos Játék összes nyereménye a megvásárolt szelvények/Pozíciók darabszámának arányában kerül felosztásra a csoport tagjai között.

SzerencseKlub Ticket gyűjtés

A SzerencseKlub tárgynyeremény sorsolásán való részvételt biztosító elektronikus jegyeket gyűjthetsz.

A Ticket gyűjtés és megtartás feltétele:

  • Klubtagság
  • Rendszeres és folytatólagos előfizetés

Amennyiben regisztrációd után valamelyik Klubtagsági csomagot megvásárolod, azonnal 10 db SzerencseKlub Tickethez jutsz, és további Ticketeket gyűjthetsz az alábbi aktív tevékenységekkel:

  • Daily Check-in: ha 7 egymást követő napon bejelentkezel a weboldalra, kapsz egy Ticketet. Minden így megszerzett Ticket után a számláló újraindul.
  • Topup Ticket: töltsd fel az egyenlegedet legalább 5 000 forinttal, és mi megajándékozunk egy Tickettel.
  • Tagtoborzás: minden általad ajánlott Felhasználó után, amennyiben ők is Klubtagok lesznek, kapsz 5 db Ticketet.

FONTOS: Klubtagként bármikor dönthetsz úgy, hogy a következő hónapra Free csomagra váltasz, ez esetben az addig gyűjtött Ticketeid elvesznek. Ha ismét előfizetsz valamelyik Klubtagi - Player vagy nagyobb - csomagunkra, akkor a Ticket gyűjtés 0-ról fog újraindulni!

Ajánlási kedvezménypontok

Valamennyi Felhasználónak, így neked is lehetőséged van barátaid, ismerőseid körében a weboldalt népszerűsíteni, új Felhasználókat toborozni. Abban az esetben, ha ezt Klubtagként teszed, és a tevékenységed eredményeként regisztráló új Felhasználók is Klubtagok lesznek, aktivitásodat a SzerencseKlub valamilyen formában elismeri és jutalmazza. Ennek egyik formája – külön megállapodás, avagy Partneri Megbízási Szerződés megkötése nélkül – az ún. Kedvezménypontok (KEPO) jóváírása.

Amennyiben az általad meghívott Felhasználó Player Klubtag lesz, 300 forintnak megfelelő KEPO jóváírásban részesülsz, míg egyéb csomag vásárlása esetén 1800 forintnak megfelelő KEPO-t szerezhetsz minden teljes havi tagdíjbefizetése alkalmával.

A megszerzett KEPO-d azonnal előjegyzésre kerül, de a következő hónap közepén írjuk ténylegesen jóvá. Így e hónap végén tudjuk érvényesített üzletpolitikai kedvezményként automatikusan beszámítani az aktuális tagsági díjad kiegyenlítéséhez.

A toborzáshoz a Weboldal Ajánló kód menüpontjába belépve tudsz Ajánló kódot vagy komplett ajánlói linket generálni, amit elektronikusan továbbíthatsz az általad Meghívott leendő Klubtag felé.

A kedvezményeknél is többre vágysz? Légy a Partnerünk! Tudj meg róla többet itt!

Részvételi lehetőség az Egyszámjátékon

Egyszámjáték: a szerencseklub.hu weboldal heti közösségi játéka. Minden játékos az adott hétre kiválaszt egy természetes számot 1 és 1 000 000 között. Minden vasárnapról hétfőre 0:00-kor az a játékos nyer, aki a legkisebb olyan számot választotta, amit rajta kívül senki más nem választott. A játékra jogosult Klubtagok a klubtagsági csomagjuktól függően 1, 2 vagy 3 számot küldhetnek játékba hetente. Részvétel feltétele: legalább Bronze Klubtagság.

Nyeremény: + 1 hónap díjmentes aktuális tagság.

Ajánlási jutalékok

Valamennyi Felhasználónak, így neked is lehetőséged van barátaid, ismerőseid körében a weboldalt népszerűsíteni, új Felhasználókat toborozni. Abban az esetben, ha ezt Klubtagként teszed, és a tevékenységed eredményeként regisztráló új Felhasználók is Klubtagok lesznek, aktivitásodat a SzerencseKlub valamilyen formában elismeri és jutalmazza.

Ennek egyik formája az ún. Kedvezménypontok (KEPO) jóváírása. Itt olvashatod a részleteket!

Ha viszont Te azon Klubtagok közé tartozol, akik nem elégednek meg a kedvezményekkel, mert amennyiben lehet, lottójátékokra fordítható pénzt is szeretnél keresni, vagy jól jönne némi jövedelemkiegészítés, vagy akár jelentős jövedelem eléréséért is hajlandó lennél cselekedni, akkor jó hírünk van számodra: mindegyikre van lehetőséged.

Ehhez az alábbi feltételeknek kell először megfelelned:

  • Bronze, Silver vagy Gold Klubtag vagy,
  • vállalod, hogy a Klub akvizíciós tevékenységében részt veszel,
  • Partneri Megbízási szerződést kötsz a SzerencseKlub Kft-vel, elfogadva a szerződéshez kapcsolódó jutalékszabályzat tartalmát,
  • számlaképes vagy, azaz a jutalékról EV-ként vagy GT-ként számlát tudsz kiállítani a SzerencseKlub Kft. részére.