Ismerd meg egyedülálló garanciáinkat!

Garantált játékok, biztos kifizetések

Fontos szempont, hogy játékodat olyan honlapon intézd, ahol bizonyos lehetsz abban, hogy a pénzed jó kezekben van és a nyereményedet is megkapod. Az oldalt üzemeltető SzerencseKlub Kft. Magyarországon bejegyzett, magyar tulajdonú cég, így biztos lehetsz benne, hogy minden hatályos jogszabálynak megfelelünk, szerződéseink kötnek minket, így minden játékot, amire összejön a megadott szelvényszám valóban megjátszunk és a sorsolásokon elért nyereményeket garantáltan kifizetjük.

Konzorciumi biztonság

Egyedülálló, hogy minden egyes játékba küldött szelvény mögött egy un. Konzorciumi szerződés van, melyet minden játék alkalmával elküldünk e-mailben a Konzorciumi tagoknak. A tagok ebből láthatják, hogy mikor, melyik játékban, mely számok kerülnek játékba, valamint láthatják az egyes résztvevők felhasználónevét és a részesedésük arányát is. Egy-egy játékra alakuló konzorcium megbízásából valamelyik tulajdonos fogja megjátszani a szelvényeket. Ezen tulajdonos elérhető, magyar, büntetlen előéletű állampolgár.

Precíz jutalékelszámolás

A Klubtagok az általuk megszerzett jutalékukról részletes nyilvántartást kapnak, a mindenkor hatályos pénzügyi és adózási feltételeknek megfelelően kidolgozott havi elektronikus elszámolás keretében.

Kulcs-garancia

A Szerencseklub által a tagok rendelkezésére bocsátott lottókulcsokat a témában jártas matematikusok készítették. Ezekért a kulcsokért a Szerencseklub felelősséget is vállal. Amennyiben a megjátszott kulcs nem hozza az ígért eredményt, akkor az aktuális havidíjad kétszeresét írjuk jóvá egyenlegeden! Biztosra veheted, hogy ezért rengeteg munkát fektetünk a kulcsok ellenőrzésébe! ;)