A szerencse nem véletlen!

Hallottál már a budaörsi rendőrökről, a győrújfaluiakról, a finnországi Siilinjärvi közösségéről vagy az északkelet-spanyolországi falu lakosairól?

Ők mindannyian lottónyertesek. És nem kis összeggel nyertesek! (Történeteikről a linkeket az oldal alján megtalálod!)


De mi a közös bennük? Mi volt a titkuk?

Mindannyian csoportosan lottóztak, így könnyen tudtak esélynövelő kombinációkat megjátszani, aminek természetesen meg is lett az eredménye. Lehet persze egyedül is több tízezer forintért játszani egy-egy játékon, de azért valljuk be, ez nem a legoptimálisabb megközelítés. Te hogy játszanál? Egy szelvénnyel, ami az ötösön telitalálat esetén mondjuk 5 milliárdot fizet vagy százszor nagyobb nyerési eséllyel egy csoport tagjaként, de ekkor “csak” 50 milliót érne a 300 Ft-os szelvényed?

Ha az előbbit tartod jó megoldásnak, tiszteletben tartjuk véleményedet és ki is merjük jelenteni: A SzerencsKlub ebben az esetben nem neked való.

Mi, a SzerencseKlub alapítói viszont egyértelműen az utóbbiban hiszünk: Klubunk lényege, hogy folyamatosan növekvő tagság mellett egyre magasabb szelvényszámú lottókulcsokat tudjunk megjátszani, együtt, közösen. Hisszük, hogy ennek így, ebben a formában van igazán értelme, eredménye. Ahhoz, hogy ezt el is tudjuk érni, komoly szándékú, elkötelezett de nem szerencsejátékfüggő tagokat keresünk! Szeretjük a szerencsejátékokat, izgulunk egy-egy sorsolás alkalmával, de tudjuk, hol a határ. Te is ilyennek tartod magadat? Akkor köztünk a helyed!


Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

Már a legkisebb tagsági szinten is rengeteg dolog válik elérhetővé számodra is:

  • Csatlakozni tudsz lottókulcsos vagy egyedi kombinációs játékokhoz.
  • Egész hónapban ingyenesen részt vehetsz a Klublottó játékokon, aminek összesített játékköltsége meghaladná a 13 000 Ft-ot!
  • Az Egyszám játékon ügyesen tippelve egy egész hónappal meghosszabbodhat tagságod! Ráadásul egy hónapban négy Egyszám játékon is részt vehetsz!
  • A klub ajánlásával kedvezménypontokat szerezhetsz, amit tagdíjad rendezésére is felhasználhatsz!
  • SzerencseKlub Ticketeket gyűjthetsz, mellyekkel nagyértékű tárgynyereményeket nyerhetsz a SzerencseKlub éves ünnepi rendezvényén.

Lehetséges, hogy bár érdekel a csoportos lottózás, a fentiek még nem győztek meg eléggé ahhoz, hogy el tudd magad klubtagként is képzelni, ezért lehetőséget biztosítunk "Free" csomaggal történő regisztrációra is. Ebben az esetben ugyan a klubtagok számára elérhető extra szolgáltatásokhoz nem férsz hozzá, azonban a rendszer működését megismerheted és ún. pozíciós játékokban részt tudsz venni. (Pozíciós játék: Egy teljes szelvény helyett annak egy töredékét tudod megvásárolni. Egy pozíció ára mindig fix, 9 Ft.)

Reméljük, ezek alapján könnyen tudod meghozni a döntésedet: Klubtagság vagy pozíciós regisztrált felhasználó leszel?

Akárhogy is dönts, mi bízunk benne, hogy hamarosan Téged is teljes jogú klubtagjaink között láthatunk és Veled együtt mielőbb az említett sikeres lottócsoportokhoz hasonló eredményeket tudunk elérni!

Lottócsoportok történetei

Budaörsi rendőrök: https://index.hu/bulvar/2009/10/13/elhagyjak_a_budaorsi_rendorseget_a_lottonyertesek
Győrújfalu: https://gyorihirek.hu/ujra-lottolazban-a-falu
Finn lottócsoport: https://index.hu/kulfold/2019/08/29/finnorszag_eurojackpot_lottocsoport_nyeremeny
Spanyol lottónyertes falu: https://index.hu/tudomany/til/2017/07/27/a_falu_ahol_minden_lako_megnyerte_a_lottot/